Новини
03БЕР
ВОРСКЛА — ЧОРНОМОРЕЦЬ — 2:1

Полтавці завершують І етап Чемпіонату на третьому місці

Загальновідомо, що будь-яка погода має безпосередній уплив на проведення футбольного матчу. Складна погода — впливає подвійно. Отже, запитання: який відбиток складе на гру поєднання снігу та дощу? Відповідь ми отримали сьогодні…

«До того» над Полтавою, як і рештою України, йшов рясний снігопад. У в день зустрічі, немовби насміхаючись над усіма, небо розщедрилося на дощ. Теж, до речі, рясний.

І як до цього пристосувалися команди? По-різному. «Ворскла» за звичкою максимально спростила тактику: отримуючи м’яч на своїй половині поля, гравці в зеленій формі просто передавали його в напад (центру поля у них узагалі не було!), де швидкі Кадимян, Кулач і Кобахідзе «вантажили» Коломойця. Натомість «Чорноморець» обрав значно складнішу модель дій: дещо несподівану — з трьома центрбеками, більш багатопланову, орієнтовану на чергування довгих передач із короткими.

І що ж? Рахунок, як мовиться, на табло…

Причому до перерви одесити «горіли» 0:2. І щойно після відпочинку вони перейшли на простішу структуру гри — з довгими передачами в напад, у них з’явилися моменти, відтак гол. Навіть більше: щонайменше двічі «Чорноморець» був близький до того, щоби зрівняти рахунок, утім, на поталанило.

2:1 — «Ворскла» завершує І етап Чемпіонату на третьому місці.