Новини
02БЕР
Анонс 22 туру Чемпіонату УПЛ

…І 19 відсторонених

ЗІРКА — ОЛЕКСАНДРІЯ

За п’ять останніх очних зустрічей кропивничани й олександрійці тричі зіграли внічию й двічі матчі завершилися «сухими» перемогами підопічних Шарана: 2:0 і 4:0. Перед 22 туром обидва колективи остаточно втратили шанси на прохід у Групу 1 ІІ етапу Чемпіонату, тож тепер їх очікує Група 2 і боротьба за Трофей престижу від УПЛ. У суботу буде перший крок.

Відсторонення: Петров, Цюпа — Цуріков.

ВОРСКЛА — ЧОРНОМОРЕЦЬ

27 жовтня 2015 року одесити востаннє переграли полтавців на офіційному рівні. Відтоді чотири матчі поспіль перемагає «Ворскла», причому востаннє з великим рахунком 3:0. Що цікаво, минулого туру поєдинок за участі «зелено-білих» завершився з таким же результатом, утім, не на їхню користь. Отже, одні мають реабілітовуватися, другі — пам’ятати про близькість зони вильоту.

Відсторонення: Васін, Сапай — Ковалець, Татарков.

МАРІУПОЛЬ — ОЛІМПІК

По суті, центральний матч усього 22 туру. Безумовно, з огляду на турнірну таблицю, важливіший поєдинок відбудеться в Києві, втім, якраз у Маріуполі вирішиться головна інтрига останнього ігрового дня І етапу Чемпіонату УПЛ: яка команда стане шостою в боротьбі за вихід у Групу 1 ІІ етапу. Давати якісь прогнози немає сенсу. Тут можливий будь-який результат.

Відсторонення: немає — Кісіль.

СТАЛЬ — ВЕРЕС

Після феєричної перемоги над «Динамо» в попередньому турі новому білоруському наставнику рівнян Свіркову чи не найскладніше буде повернути підопічних «на грішну землю». Це потрібно зробити бодай із огляду на те, що Чемпіонат триває, до того ж перед «Вересом» відкривається перспектива дебюту в єврокубках. А «Сталі», вочевидь, треба награвати колектив на наступний сезон.

Відсторонення: немає — Бандура, Сімінін.

ДИНАМО — ЗОРЯ

1:3 і 3:0 — такими є результати цих команд, показані минулого туру. Що цікаво, вони багато в чому віддзеркалили показану ними ж гру. Пам’ятаючи про ці два факти, вкрай складно передбачити, чим завершиться черговий поєдинок срібного та бронзового призерів попереднього Чемпіонату. Очевидно хіба що таке: слід очікувати значної кількості забитих м’ячів.

Відсторонення: Бурда, Кадар, Ротань — Чечер.

КАРПАТИ — ШАХТАР

Із одного боку, маємо 10:0 як сумарний результат весняних виступів підопічних Фонсеки. З другого, бачимо, що після зимових зборів команда Бойчишина значною мірою переродилася. «Карпати» вже кілька років не перемагали «Шахтар», одначе коли ці колективи сходяться в очному протистоянні, будь-яка статистика втрачає значення.

Відсторонення: немає — Тайсон, Ракицький, Фред, Хочолава.