Новини
23ЛЮТ
Анонс 21 туру Чемпіонату УПЛ

Головна увага до Запоріжжя

ЧОРНОМОРЕЦЬ — КАРПАТИ

З чотирьох останніх очних матчів одеситів та львів’ян три завершилися нічиїми, дві з яких — нульові. Цього разу на дане протистояння особливий улив матиме «тінь» виступу в попередніх турах (надто це стосується «Чорноморця»). Обидва колективи перебувають на стадії перебудови, отже, доцільно чекати від них будь-яких результатів. Причому будь-коли…

Відсторонення: немає — Федецький.

ОЛЕКСАНДРІЯ — МАРІУПОЛЬ

На різних емоційних рівнях — так підходять до цього поєдинку підопічні Шарана й Бабича. Другі в хорошому стилі переграли «Зірку», перші зазнали поразки, яка майже остаточно позбавила їх шансів на Групу 1 ІІ етапу Чемпіонату УПЛ. Хоча ці результати не мають вводити в оману: «Олександрія» захоче відігратися, натомість «Маріуполю» потрібно постійно доводити клас.

Відсторонення: немає — немає.

ЗОРЯ — ВОРСКЛА

Центральний матч 21 туру. Це якщо стисло. Можна сказати ще стисліше: битва за «бронзу». Один фактор свідчить на користь гостей: у таблиці «Ворскла» випереджає «Зорю» на чотири бали. Другий фактор говорить за господарів поля: на минулих вихідних «Зоря» загалом логічно переграла «Карпати», чого не скажеш про матч «Ворскла» — «Верес».

Відсторонення: немає — немає.

ОЛІМПІК — СТАЛЬ

Виступаючи в елітному дивізіоні Чемпіонату, донеччани та кам’янчани провели п’ять матчів: двічі перемогла «Сталь», одного разу «Олімпік», двічі була нічия. Результат шостої зустрічі колективів передбачити дуже складно: з одного боку, підопічні Санжара мають досвідченіших гравців, але провели на матч більше, з другого — хлопці Костова приємно вразили минулого туру.

Відсторонення: немає — Месхі.

ШАХТАР — ЗІРКА

За бажання, можна знайти однаково вагомі аргументи на користь кожної команди. Приклад: «Шахтар» гратиме на тлі фізично-емоційного навантаження «ім. Ліги чемпіонів». Натомість «Зірка» матчем із «Маріуполем» показала, що складно входить у другу частину сезону. Головне — то, в будь-якому разі, буде цікаве протистояння різних за стилем колективів.

Відсторонення: Ракицький — немає.

ВЕРЕС — ДИНАМО

Поєдинком у Полтаві білоруський наставник рівнян заробив реноме вдумливого фахівця, здатного поставити підопічним тактично вивірену гру. З другого боку, кияни цьогоріч провели вдвічі більше офіційних матчів (цікаво, в даному факті більше «плюсів» чи «мінусів»?). Можна сказати, це буде друга за «центральністю» зустріч передостаннього туру І етапу.

Відсторонення: Сергійчук — Хачериді, Шепелєв.