Новини
22ЛЮТ
Історичний кіберфутбольний матч «Чорноморець» — «Карпати»!

Шановні вболівальники, нагадуємо, що триває підготовка до першого історичного кіберфутбольного протистояння в історії України

24 лютого в приміщення Одеського музею футболу, буде проведено перший кіберфутбольний матч між представниками Одеси та Львова.

Кольори і честь міста та ФК «Чорноморець» захищатимуть:

Андрій Додік — народився 8 вересня 1994 року в Одесі. З раннього дитинства займався футболом. Випускник СДЮШОР «Чорноморець». Виступав за ФК «Чорноморець-2», СКА «Одеса» та ФК «Жемчужина».

Кіберфутболом захоплюється з 12-ти років на аматорському рівні. Найвище досягнення 1\4 фіналу Зимового кубку ФК «Чорноморець».

Андрій Буняков — народився 5 травня 2002 року в Одесі. З 6-ти років займався професійним футболом. У ході розвитку своєї футбольної кар'єри отримав серйозну травму, яка завадила подальшому розвитку кар'єри професійного футболіста. Виходячи з ситуації вирішив спробувати себе в кіберфутболі. Вболіває за свій рідний ФК «Чорноморець». Досягнення в кіберфутболі: TOP4 Зимового кубку ФК «Чорноморець».

Кольори і честь міста та ФК «Карпати» захищатимуть:

Дмитро Дяків — народився 27 вересня 1995 року у Львові. У FIFA грає з 10-ти років, але професійно почав приділяти увагу цьому симулятору в 19 років. Любить футбол, своє місто і ФК «Карпати».

Досягнення:

• Переможець багатьох турнірів у Львові.

• Учасник українського ESWC 2016.

• ТОП1 Львівського відбору на кубок УПЛ-2017.

• ТОП16 Кубка УПЛ-2017.

Андрій Брень — народився 12 грудня 2000 року у Львові. Навчається в 11 класі ЛАГ (Львівська академічна гімназія). У дитинстві почав захоплюватися футболом завдяки своєму батькові, який привів його на футбольний матч ФК «Карпати», контрий із тих пір став його улюбленою командою. Згодом почав грати у футбольний симулятор FIFA з 11-ти років.

Досягнення:

• Переможець багатьох турнірів з FIFA у Львові.

• ТОП3 Львівського відбору на Літній кубок УПЛ-2017.

• ТОП8 Річного кубка УПЛ-2017.

Формат баталій «Чорноморець» — «Карпати» ви дізнаєтеся найближчим часом, слідкуйте за новинами на офіційному сайті ФК «Чорноморець — chernomorets.odessa.ua