Новини
10ГРУ
ЗОРЯ — ШАХТАР — 2:1

Єврокубки просто так не минають

Те, що середа-четвер для наших клубів «відгукнуться» в неділю, було зрозуміло апріорі: єврокубки просто так не минають, тому величезний емоційний вихлюп посеред тижня доводиться компенсувати на вихідних. Цього разу тенденція підтвердилася, хоча з небаченим «розмахом».

Спочатку «Динамо» втратило очки в Олександрії, причому втратило за рівної гри. Потім настала черга другого й третього повпредів України на континентальній арені.

За останній час ми звикли, що в поєдинках «Шахтаря» та «Зорі» чимало забитих м’ячів, однак «тепер усе інакше». Втомлені — насамперед психологічно — обидві команди обрали акуратну гру, де моментів створили порівняно небагато.

Особливо це стосується першого тайму, в якому луганці дуже впевнено збивали темп. Можливо, так би йшло надалі, якби не гол Петряка на початку другої половини гри. Це змусило підопічних Вернидуба заграти активніше.

Результатом цього стали моменти в їхньому виконанні, червоні картки «гірників» і… фантастика! Те, що сталось у завершальні 15 хвилин, нереально описати — це треба було пережити!

2:1 — а це означає, що чемпіонська гонка тільки розгорається, а «Зоря» не має наміру віддавати «бронзу»!