Новини
24ЛИС
Анонс 17 туру Чемпіонату УПЛ

Після євротурнірів і перед Кубком

МАРІУПОЛЬ — ВОРСКЛА

Волею календаря, в суботу відбудеться два матчі туру за участі трьох із чотирьох донбаських команд. Інша специфіка — або інтрига — календаря в тому, що у стартовому матчі туру зустрінуться клуби, котрим буквально за півтижня знову доведеться зіграти (у середу, в Кубку). Вочевидь, саме від того, які в колективів цілі на різні турніри, залежать результати їхніх матчів 25 і 29 листопада.

Відсторонення: немає — немає.

ОЛІМПІК — ШАХТАР

У контексті донбасівського дербі чи не ключовий момент — хто більше постраждав: «Олімпік», адже доведеться грати без лідера, чи «Шахтар», адже доведеться грати після вильоту в Італію? Минулого сезону підопічні Санжара часто, як жодна команда УПЛ, відбирали очки в «гірників», і для того, щоби закріпитися на третій сходинці, їм доведеться знову повторити свій успіх.

Відсторонення: Богданов — немає.

ВЕРЕС — ЧОРНОМОРЕЦЬ

Дебютний недільний поєдинок також відчуватиме на собі «дихання Кубка»: 29 листопада на рівнян чекає чвертьфінал із «Шахтарем», і хтозна, що з цього приводу думає наставник Вірт. Тим паче йому доведеться пам’ятати про те, що одесити зосереджені суто на Чемпіонаті, де вони все ще зберігають шанси на потрапляння в Групу 1 ІІ етапу сезону-2017/18.

Відсторонення: Іщенко — Політило.

ОЛЕКСАНДРІЯ — КАРПАТИ

Дивовижна ситуація з оцим матчем! Іще минулого тижня стан справ виглядав отак: львів’яни з появою Зайцева почали набирати очки, натомість підопічні Шарана мали одну перемогу в 15 зустрічах. А нині, зрозуміло, все змінилося ледь не кардинально… Словом, нереально щось передбачити: «Олександрія» здатна перемогти будь-якого, у «Карпат» стартувала нова епоха.

Відсторонення: немає — Голодюк.

ЗОРЯ — ЗІРКА

Парадоксальний момент: луганці значно вище за кропивничан у турнірній таблиці, проте вони востаннє перемагали 22 ще жовтня (в Маріуполі), а їхній суперник — 29.Х (у Кропивницькому над «Ворсклою»). Обидві команди припинили виступи в Кубку, натомість «Зоря» змагається в Лізі Європи, тобто отримає лише два дні на відновлення до недільної зустрічі.

Відсторонення: Андрієвський — немає.

СТАЛЬ — ДИНАМО

Болгарин Костов з’явився у футболі України майже десятиліття тому, попрацювавши відтоді у чотирьох клубах, всюди залишаючи добру пам’ять про себе. Команда з Кам’янського не стала винятком: ледь не щоматчу її новий тренер доводить виправданість свого запрошення на посаду. З усього цього логічно зробити висновок: динамівцям у завершальному матчі 16 туру буде дуже непросто.

Відсторонення: немає — немає.