Новини
18ЛИС
КАРПАТИ — МАРІУПОЛЬ — 0:1

Бабич перемагає в УПЛ уперше з квітня

Із чотирьох матчів 16 туру це був найменш видовищний. До прикладу, за весь другий тайм команда, котра в результаті взяла три очки, не зуміла створити жодного небезпечного моменту.

З другого боку, такої маси «їжі для роздумів», як подарувала зустріч на стадіоні «Україні», не дала жодна з трьох попередніх ігор 16 ігрового дня. Отже…

По-перше, орієнтуючись конкретно на цей матч, логічно зробити висновок, що наставник «Маріуполя» припинив спроби реформувати тактику підопічних — сьогодні, як і за часів Севидова, південці грали суто від оборони й украй раціонально.

По-друге, понад 50 хвилин ігрового часу гості ходили по лезу бритви, бо занадто рано взяли на озброєння методу дій «за результатом» (інше питання, що господарі поля з цього не скористалися).

По-третє, розуміння того, що Зайцев поставив команді гру від оборони та чудову «фізику», знову отримало підкріплення — як і протилежне розуміння, що з атакою у львів’ян дуже відчутні труднощі.

По-четверте, знову переконуємося, що заміни треба проводити вчасно: Акулінін, Худоб’як і Стасишин реально підсилили гру «Карпат» у нападі, втім, провели на полі занадто мало часто.

Таким чином у цілому нічийна зустріч завершилася перемогою «Маріуполя».