Новини
18ЛИС
ЗІРКА — ДИНАМО — 0:2, ЗОРЯ — ВЕРЕС — 1:1

Живіший за всіх живих!

Кілька місяців тому, даючи інтерв’ю нашому сайту, експерт Сергій Нагорняк сказав: «На щастя, наш футбол живий». Усі три матчі 16 туру доводять: не просто живий, а ще й непогано почувається!

Про вчорашній поєдинок ми писали, а сьогодні вийшло «продовження банкету» у вигляді двох різних, але в обох випадках цікавих дуелей.

Специфікою гри в Кропивницькому був відкритий футбол із великою кількістю небезпечних моментів. Зрозуміло, що атакували переважно гості (тут укотре доведеться відзначити чудові дії Паста), проте й «Зірка» створила чимало нагод, які не реалізувала не стільки через вдалу гру Бушчана, скільки через своїх ж промахи.

Зовсім інший футбол ми побачили в Запоріжжі: приблизно рівні за силою колективи діяли швидко, жваво, азартно, помірно агресивно. Підсумкову нічию слід визнати справедливою з одним «але» — все-таки луганці створили більше нагод забити. Особливої ваги цій нічиї — 10-й у 15 матчах! — для «Вереса» додає той факт, що з 57 хвилини команда грала в меншості, причому саме грала, а не діяла на відбій.

Тепер очікуємо, що львів’яни та маріупольці підхоплять естафету!