Новини
02ЛИС
ЯНГ БОЙЗ — ДИНАМО — 0:1

Кияни реваншуються

Складно дати однозначну відповідь на запитання, що змінилося порівняно з літом. Можливо, «Динамо», навчене дуже гірким досвідом, зробило висновки. Можливо, просто пік ігрової форми швейцарців припав на липень.

Утім, факт залишається фактом: нинішній матч доволі відчутно різнився від літнього.

Ні, паралелі простежувалися. Головна — натиск «Янг Бойзу» на старті: нічого не вигадуючи, тренер господарів вирішив застосувати улюблену тактику, котра полягає в активних діях на початку матчу, що виливається в забиті м’ячі. Тепер «Динамо» було готове до такого «фокусу», тому зробило його значно м’якшим для себе.

Інша паралель стосується всього першого тайму: господарі поля мали помітно кращий вигляд, аніж гості. Лише після перерви, випустивши Кравця й, імовірно, отримавши наказ діяти активніше, кияни додали і незабаром досягли свого. Не стільки через командні дії, скільки через клас двох виконавців, але гол є голом. 0:1.

Відповідь швейцарців була прогнозована: велика кількість ударів по воротах, спортивна агресія, підвищена швидкість. На щастя, наші захисники діяли чітко, а коли треба було, виручав Бущан.

Отак «Динамо» взяло реванш у «Янг Бойза» за «шлагбаум» на шляху до Ліги Чемпіонів.