Новини
01ЛИС
ШАХТАР — ФЕЙЄНООРД — 3:1

«Гірники» майже забезпечили собі прохід у плей-оф Ліги чемпіонів!

Поточного сезону Паулу Фонсека вже привчив нас до того, що більшість поєдинків «Шахтаря» стають пам’ятними. Причому ота «пам’ятність» зазвичай двох ґатунків: «гірники» або виривають перемогу на останніх секундах матчу або беруть участь у поєдинку з великою кількістю забитих м’ячів і видовищних моментів.

Зустріч із «Фейєноордом» — із другої категорії.

Судіть самі: три забиті м’ячі до перерви, перекладина, т.зв. «гойдалки», коли почергово атакували як одні, так і другі… Все це ми побачили в Харкові. Все це було пам’ятно…

До перерви найактивнішими в української команди були два герої жовтня — Бернард і Факундо Феррейра. Після відпочинку до них підтягнувся Марлос, який і в першому таймі грав на рівні: саме йому вдалося довести рахунок до 3:1 на 68 хвилині.

По суті, саме цей гол і став вирішальним: програючи 1:2 на момент завершення стартової 45-хвилинки, роттердамці виходили на другу з наміром переломити хід подій, а тому заграли активніше, й саме третє влучення «гірників» розставило все по місцях, фактично гарантувавши нашій команді перемогу.

Таким чином «Шахтар» майже забезпечив собі прохід у плей-оф Ліги чемпіонів!