Новини
31ЖОВ
Огляд матчів 11-го туру Чемпіонату U-19

Звітний тур потішив результативністю, в «найбіднішому» матчі було забито аж три м’ячі

Потішили великими перемогами й три лідери, але й їхні здобутки перевершив скромний «Верес», котрий відвантажив своєму супернику півдесятка голів.

«ЗІРКА» — «СКАЛА» — 2:2 (протокол матчу)

Справжні дива виживання продемонстрував у цьому двобої аутсайдер ліги з Кропивницького. Вже в дебюті матчу команди обмінялися голами (причому господарі відзначилися першими), а із самого початку другого тайму на «Зірку» сипнули негаразди. Почалося з вилучення, потім був гол суперника. Та команда не знітилася, відігралася. І хоча майже відразу залишалася ще без двох футболістів, таки втримала нічию.

«АРСЕНАЛ» — «ШАХТАР» — 1:4 (протокол матчу)

Певно, господарям не варто було дражнити лідера голом вже на 4-й хвилині матчу. Гірники відповіли на цю зухвалість хет-триком Андрія Кулакова. Наприкінці зустрічі міг додати до нього дубль інший хавбек Андрій Стрижак, та забивши з гри, не реалізував пенальті.

«ДИНАМО» — «ВОРСКЛА» — 3:0 (протокол матчу)

Минулого туру кияни своєю нічиєю із «Скалою» відпустили «Шахтар» ще на два очка. Довелося виправлятися, що динамівці впевнено й зробили. Ще до перерви нападник Євген Ісаєнко організував два голи (у першому випадку він влучив у стійку, добивав Наумець, вдруге справився сам), крапку ж по перерві поставив капітан Юрій Козиренко.

«ЧОРНОМОРЕЦЬ» — «ОЛЕКСАНДРІЯ» — 3:0 (протокол матчу)

Перед матчем олександрійці йшли в таблиці третіми, одесити — взагалі поза п’ятіркою. Справді героїчна перемога зробила суперників сусідами: гості посунулися на четверту сходинку, відразу ж за ними опинилися одесити. Ще в першому таймі Богдан Саблін став кращим бомбардиром чемпіонату, забивши свій сьомий м’яч, у роздягальню «додав» гол Чернятинський.

«МАРІУПОЛЬ» — «КАРПАТИ» — 0:4 (протокол матчу)

Львів’янам конче потрібно було отримати позитивні емоції після двох поспіль поразок від «Шахтаря» та «Зірки» в останніх турах. Можливо, розлючені саме прикрим домашнім програшем аутсайдеру вони дещо перестаралися на «Західному» в Маріуполі, зате потішили наставника Андрія Тлумака, який зізнався після матчу, що команда просто відверто поговорила між собою та з тренерами.

«ОЛІМПІК» — «СТАЛЬ» — 1:2 (протокол матчу)

Найскромніший за голами, але найгучніший за резонансом поєдинок. Завдяки цій перемозі та невдачам конкурентів «Сталь» не просто залишила останнє місце в таблиці, а й піднялася на 12-ту сходинку. При цьому саме гості відкрили рахунок, наприкінці першого тайму пропустили, але на фініші другого дотиснули олімпійців.

«ВЕРЕС» — «ЗОРЯ» — 5:0 (протокол матчу)

Найграндіозніша вікторія туру сталася наприкінці. Скромний «Верес» на львівському СКІФі розтрощив оборону на той момент п’яту команду турніру. І до перерви, хоч і забив двічі, мало що віщувало такий розгром. Та проваливши другий тайм луганці випали на шосте місце, «Верес» здійнявся на дев’яте.

Інформаційний партнер Чемпіонату U-19 — проект Золотий Талант (www.goldtalant.com.ua)