Новини
30ЖОВ
ЧОРНОМОРЕЦЬ — МАРІУПОЛЬ — 0:0

У цілому закономірна безголева нічия в Одесі

Є матчі, які підтверджують очікування, а є такі, що не підтверджують. Тут не йдеться про оціночні судження — просто інколи можна передбачити, в якому руслі розвиватиметься конкретна зустріч, а іноді все відбувається навпаки.

Дійство в Південній Пальмірі — з другого типу, адже, орієнтуючись на попередні виступи цих команд, особливо на результати гостей, логічно було, з одного боку, поставити на нічию, а з другого — на результативну нічию. Десь так 3:3.

Та насправді глядачі на стадіоні «Чорноморець» забитих м’ячів так і не побачили, хоча поєдинок умістив чимало вартих особливої уваги моментів.

Наприклад, згадаємо те, наскільки по-різному зіграли гості: до перерви «Маріуполь» ні в чому не переважав одеситів, натомість у другому таймі відчутно додав, тримав ініціативу у своїх руках, часто бив по воротах.

Також можна відзначити вольовий характер футболістів «Чорноморця», які просто вигризли цю нічию.

Зрештою, окремим пунктом треба згадати рідкісне у футболі вилучення головного тренера (Бабича), та ще й у першому таймі.

0:0 — загалом закономірні, хоча гості були дещо ближчими до перемоги, втім, їх підводив то поспіх, то перетримування м’яча, то зловживання індивідуальними діями деякими футболістами.