Новини
29ЖОВ
КАРПАТИ — ДИНАМО — 1:1

Кияни не виграють у п’ятій зустрічі поспіль

Цікаво статистика: цього сезону кожну другу переможну гру в Чемпіонаті «Шахтар» виграв програючи, причому найчастіше на останніх хвилинах; натомість у «Динамо» вольових перемог майже немає, а вольових на заключних хвилинах немає взагалі.

Завершився 14 тур сезону…

Після того, як гості доволі швидко відкрили рахунок, гра у Львові під проливним дощем, здавалося, плавно перетече до закономірного підсумку: в першому таймі кияни тримали події на полі під контролем, не особливо атакували, допустивши в обороні одну неймовірну помилку.

Втім, коли «Карпати» зрівняли рахунок… «Динамо» кинулося в атаку, нападало великими силами, проте без вигадки. По суті, атакувальна тактика віце-чемпіона звелася до численних навісів. Паралельно цьому львів’яни небезпечно огризалися, а центр захисту Віда — Кадар не вражав надійністю.

Доведеться нагадати, що цими днями по всій території Західної України йдуть проливні дощі, й погода вплинула на футбол. Однак поле було так само важким і для «Карпат», а господарі поля виконали завдання на матч.

Таким чином 1:1 — «зелено-білі» знову не програють під керівництвом Зайцева, натомість столичні не перемагають у п’яти поспіль матчах Чемпіонату.