Новини
18ЖОВ
Зірки УПЛ: Юрій Коломоєць

Центрфорвард, який відчуває довіру тренера

У цій рубриці читач зможе ознайомлюватися зі стислими характеристиками футболістів, які виступають у Чемпіонаті Української Прем’єр-Ліги та з найкращого боку проявили себе в останньому календарному турі. Відповідні характеристики даватимуть професіонали своєї справи — колишні гравці й нинішні тренери, завдання котрих — робити необхідні акценти.

Нападника «Ворскли» характеризує експерт Геннадій Орбу:

Характеристика. Рослий центрфорвард, який повернувся в Полтаву після не зовсім вдалого періоду в Угорщині. Футболіст, який відчуває довіру тренера, взявши участь у всіх матчах сезону.

«Плюси» в грі. Працьовитість. Напористість. Фізичні дані. Гра головою. Не боїться йти в боротьбу. Має пристойний удар із обох ніг і швидкість вище середнього.

«Мінуси» в грі. Ніколи не забивав багато — в жодній команді (й у поточному Чемпіонаті не вражає результативністю). Відчутно, що йому бракує технічної майстерності.

Перспективи. На мою думку, виступи за клуб, що намагається виграти бронзові медалі, — саме те для Коломойця на нинішньому етапі кар’єри. А що буде далі, залежить від самого Юрія та вдалого вибору зарубіжної ліги.