Новини
01ЖОВ
ЗОРЯ — ДИНАМО — 4:4

Сьогодні в Запоріжжі був зіграний один із найкращих матчів у історії Чемпіонату України!!!

0:3 — із таким рахунком завершився перший тайм на «Славутич-Арені», причому в господарів поля не було жодного удару у площину воріт. Що сталося по перерві — чи, можливо, у перерві? — не зможе відповісти ніхто.

Причому ми вчергове можемо говорити про «роль особистості в історії»: перший гол кияни пропустили за наслідком вражаюче халатних дій Хачериді — якби не цей момент, кияни, цілком можливо, святкували би чергову перемогу.

Втім, сьогодні був день «Зорі». Можна навіть сказати, триває тиждень «Зорі»: вдруге за три дні луганці здійснюють справжній спортивний подвиг.

Із 0:3 — на 3:3, із 3:4 за кілька хвилин до фінального свистка — на підсумкові 4:4. Причому потенційно луганці навіть могли вирвати перемогу!

Важливо відзначити зміни у грі гостей: якщо попередні дві нічиї в Чемпіонаті «Динамо» заробило через нереалізацію створених моментів, то сьогодні столична команда втілила у голи майже все, що в неї було, натомість просто фантастичну кількість помилок допустила оборона «блакитно-білих».

Не менше важливі зміни пережила сьогодні «Зоря»: якщо в першому таймі, після моменту Громова, у багатьох склалася думка, що триває період невезіння луганців, то в другому таймі, особливо після того, як рахунок став 1:3, у ворота киян залітало майже все мінімально небезпечне у виконанні луганців.

4:4 — один із найкращих матчів у історії національного чемпіонату й однозначно топ-поєдинок останніх років!