Новини
27ВЕР
Один із найліпших крайніх беків Чемпіонату

Один із найліпших крайніх беків Чемпіонату

У цій рубриці читач зможе ознайомлюватися зі стислими характеристиками футболістів, які виступають у Чемпіонаті Української Прем’єр-Ліги та з найкращого боку проявили себе в останньому календарному турі. Відповідні характеристики даватимуть професіонали своєї справи — колишні гравці й нинішні тренери, завдання котрих — робити необхідні акценти.

Захисника «Зорі» характеризує експерт Анатолій Чанцев:

Характеристика. 27-літній правий оборонець луганської команди, котрий недавно пережив травму і, як на мене, поки не набрав оптимальної фізичної форми. На своїй позиції один із найкращих сьогодні в УПЛ.

«Плюси» в грі. «Читання» гри, швидкість. Має гостру флангову передачу в напад. По-хорошому агресивний у відборі м’яча. Вміє забити важливий м’яч.

«Мінуси» в грі. Опанасенко не дуже ефективний на «другому поверсі» — ймовірно, через невисокий зріст. Він володіє дриблінгом, однак не швидкісним. Іще для Євгена проблематично обіграти один в один опонента на фланзі. Також би відзначив, що йому варто покращити вміння відкриватись у вільних зонах.

Перспективи. Достеменно знаю, що захисник «Зорі» дуже професійно ставиться до обов’язків. Він любить футбол і цінує своє перебування у грі. Переконаний: він іще заявить про себе.