Новини
25ВЕР
Огляд матчів 10-го туру Чемпіонату U-21

Звітний тур запам’ятається найбільшою перемогою нинішнього чемпіонату, а також тим, що «Динамо» з «Шахтарем» удвох забили більше, аніж всі інші команди разом у своїх поєдинках

Гірники, як і раніше, очолюють таблицю, йдучи без поразок, «Сталь» без перемог на останньому місці.

«ЗІРКА» — «ШАХТАР» — 0:4 (протокол матчу)

Вже до другого туру поспіль оборонець молодіжки гірників Данило Сагуткін готується із першою командою під орудою Паулу Фонсеки. Вочевидь, це йде на користь молодому футболісту: другий матч дублери «Шахтаря» грають в захисті на нуль, а у зустрічі із «Зіркою» центр бек ще й гол забив. Розпочав же розгром Арабідзе черговим майстерно виконаним штрафним.

«ДИНАМО» — «ВЕРЕС» — 9:0 (протокол матчу)

Вже після першого тайму, коли кількість забитих киянами м’ячів сягнула шести, не було жодного сенсу продовжувати матч. Але тоді б Назарій Русин не зробив би дубль (обидва рази відзначився по перерві), а Богдан Ледньов — хет-трик (за перші 45 хвилин забив лише двічі). Відзначимо й гол з пенальті нападника збірної України Артема Кравця, при цьому він сам заробив 11-метровий.

«МАРІУПОЛЬ» — «ОЛЕКСАНДРІЯ» — 0:1 (протокол матчу)

Швидкий гол, який на 14-й хвилині шикарно зі штрафного забив гравець із першої команди Артем Чорній, давав надії гостям. Та їх ледь не перекреслило вилучення Тимура Стецькова, гравця, якого Володимир Шаран обережно до тієї основи підпускає. Довелося олександрійцям протягом години стримувати атаки приазовців, з чим вони й впоралися.

«КАРПАТИ» — «ЧОРНОМОРЕЦЬ» — 4:2 (протокол матчу)

Перший матч після повернення з Іспанії зіграв за «Карпати» Мар’ян Швед, однак відзначитися 20-річному форварду не вдалося. Натомість дубль за дублерів зробив досвідчений Леонід Акулінін. Хай не вводить в оману підсумковий результат, забивати одесити кинулися вже за рахунку 0:4, та й то аж після 80-ї хвилини.

«ВОРСКЛА» — «ЗОРЯ» — 0:0 (протокол матчу)

Перед цим поєдинком суперники йшли нагорі таблиці, полтавці третіми, «Зоря» слідом за ними. Після сумної для обох нічиєї обидві команди залишилися на своїх позиціях, у «Ворскли» (20 очок), у луганців 19, однак на дуже небезпечну відстань до них наблизилися «Карпати» та «Олександрія» (по 18 пунктів).

«СТАЛЬ» — «ОЛІМПІК» — 1:3 (протокол матчу)

Звітний тур звів двох невдах чемпіонату, «сталевари» в ньому ще не перемагали, «олімпійці» ж хоч і мали в активі два виграші, та останні шість поєдинків програли. У Бучі, що під Києвом, вони свою серію перервали, а ось господарям знову не пощастило. Хоча вони й першими відкрили рахунок.

Інформаційний партнер Чемпіонату U-21 — проект Золотий Талант (www.goldtalant.com.ua)