Новини
23ВЕР
ДИНАМО — ВЕРЕС — 0:0

За порожніх трибун кияни не зуміли переграти рівнян

Ні для кого не є секретом те, що результат будь-якого матчу — це сукупність факторів. Сьогоднішня нічия на стадіоні ім. Лобановського не стала винятком.

Отже, загинаючи пальці, можна відзначити таке…

Перше — матч без підтримки домашньої публіки. Друге — той фактор, що ціла низка лідерів «Динамо» зіграла або невдало, або дуже невдало: Буяльський, Мораєс, Гонсалес і особливо Циганков згадуватимуть «Верес» та свої дії проти рівнян хіба що в кошмарних снах. Третє — невчасність замін Хацкевича: білоруський наставник киян оперативно випустив на поле Гармаша, й той пожвавив гру, втім, із другою-третьою замінами Олександр Миколайович явно запізнився. Четверте — вдала тактична задумка Вірта у вигляді високого пресингу трьох атакувальних футболістів: Волошинович та Є. Пасіч створювали напруження на флангах, Сергійчук у центрі, й уся ця трійка переграла своїх візаві. П’ятий фактор — направду хороша команда «Верес», яка, до того ж, навчилася грати у, мабуть, найпрагматичнішому стилі серед усіх учасників УПЛ.

Ось ці п’ять факторів і привели до підсумкової нічиєї…

Справді, «Динамо» мало багато моментів, але головна біда киян у сезоні — нереалізація створеного — знову зробила їм підніжку. Проте, з другого боку, «Верес» класно огризався, тому не дивно, що найкращим у складі господарів поля фахівці визнали їхнього воротаря.

0:0 — логічна нічия в Києві.