Новини
22ВЕР
Анонс 10 туру Чемпіонату УПЛ

Дулуб повертається до Львова!

ЗІРКА — ШАХТАР

Так співпало, що до очної зустрічі ці колективи підходять без двох ключових футболістів середини поля (див. відсторонення). Наскільки даний фактор уплине на їхню гру? З огляду на те, що в «Шахтаря» довша лава запасних, висновок напрошується очевидний… Після повернення «Зірки» в еліту вона двічі крупно поступилася «гірникам», тому, не сумніваємося, спробує не допустити цього втретє.

Відсторонення: Драченко — Фред.

ДИНАМО — ВЕРЕС

«Стабільність проти виклику» — так доцільно охарактеризувати першу за тривалий час зустріч киян і рівнян. Традиційно стабільне «Динамо», котре з року в рік бореться за чемпіонство, прийме команду, в яку напередодні сезону мало хто вірив і котра сьогодні приємно дивує всіх, у т.ч. — себе. Цікаво, котру тактику обере наставник Вірт, який цього сезону вже довів, що може грати по-різному?

Відсторонення: немає — немає.

СТАЛЬ — ОЛІМПІК

І тут — про кадрові втрати. Донеччани обійдуться без Кравченка (того, котрий Антон), який миттєво став гравцем основи й одним із найсильніших центральних беків Чемпіонату. Кам’янчани зіграють без Михайличенка, котрому видавали багато авансів і який добре почав сезон, однак у двох останніх матчах допускав результативні помилки… Чи перерве «Сталь» тривалу програшну серію?

Відсторонення: Михайличенко — Кравченко.

МАРІУПОЛЬ — ОЛЕКСАНДРІЯ

Ймовірно, поєдинок №1 неділі. Безумовно, дивлячись на таблицю, можна засумніватись у цьому твердженні: у підопічних Севидова рівно вдвічі більше очок. Однак, по-перше, не забуваймо, що команда з Кіровоградщини вже є традиційним учасником єврокубків, плюс, по-друге, у попередньому турі вона здобула крупну перемогу… Передбачити, чим тут усе завершиться, — нереально.

Відсторонення: Рудика — немає.

КАРПАТИ — ЧОРНОМОРЕЦЬ

Безумовно, найінтригуюча зустріч 10 туру! Білоруський наставник Дулуб, який влітку не продовжив трудові стосунки з «Карпатами», поїде в гості до Львова, де він залишив по собі добру пам’ять — насамперед у душах уболівальників. Цей поєдинок подвійно цікавий тому, що в обох клубів недавно змінилися тренери, й у обох випадках це дало результат із доволі різною ступеню позитиву.

Відсторонення: Федецький — немає.

ВОРСКЛА — ЗОРЯ

Поточного сезону — принаймні за наслідком дев’яти турів — існування цих команд зазнало рокіровки: Чемпіонат-2016/17 полтавці завершили на сьомому місці, а луганці були третіми, натомість сьогодні… ну, зверніть увагу на турнірну таблицю! Вісім залікових пунктів між «Ворсклою» та «Зорею» — зовсім не критична відстань. Тим паче вже в неділю вона може скоротитися до п’яти балів…

Відсторонення: немає — Андрієвський.