Новини
22ВЕР
Зірки УПЛ: Роман Мисак

Один із двох основних кіперів головного клубу Галичини

У цій рубриці читач зможе ознайомлюватися зі стислими характеристиками футболістів, які виступають у Чемпіонаті Української Прем’єр-Ліги та з найкращого боку проявили себе в останньому календарному турі. Відповідні характеристики даватимуть професіонали своєї справи — колишні гравці й нинішні тренери, завдання котрих — робити необхідні акценти.

Голкіпера «Карпат» характеризує експерт Богдан Стронціцький:

Характеристика. Один із двох основних воротарів львівської команди. Нещодавно йому виповнилося 26, таким чином він на порозі футбольної зрілості.

«Плюси» в грі. Володіння ногами. Впевненість на лінії. Останнім часом покращив дії на виходах. Загалом у його ігрових даних не знайти відвертих недоліків.

«Мінуси» в грі. В усіх компонентах воротарського мистецтва, як і загалом у житті, немає меж для досконалості. Безумовно, головне, над чим Романові треба працювати, — дії ногами, як правою, так і лівою: у сучасному футболі то визначальна атестація класного воротаря.

Перспективи. Хочу наголосити, що сьогодні в «Карпатах» немає «№1» та «№12» — у клубі два рівноцінні «стражі воріт». Мисак має як природні дані, так і характер разом зі старанним ставленням до обов’язків. Сподіваюся, він виросте у майстра європейського рівня.