Новини
15ВЕР
Анонс 9 туру Чемпіонату УПЛ

По три матчі на суботу та неділю

ОЛЕКСАНДРІЯ — СТАЛЬ

За кілька місяців, із різних причин, олександрійці та кам’янчани пережили дуже різку зміну турнірних результатів: навесні перші добре виступали в Групі 1 Чемпіонату, другі, граючи в Групі 2, зупинилися за крок від виграшу Трофею престижу. Сьогодні обидва клуби внизу таблиці, набравши відповідно чотири та шість очок у восьми матчах. В очній зустрічі, як вважають фахівці, нічия малоймовірна.

Відсторонення: немає — немає.

МАРІУПОЛЬ — ЗІРКА

Після восьмого туру між командами незначний очковий відрив — «+3» на користь маріупольців, який, зрозуміло, може бути ліквідований у суботу. Це у випадку, якщо «Зірка» здобуде третю перемогу в сезоні, реабілітувавшись за домашню поразку з «Чорноморцем». Підопічні Севидова також часто втрачають залікові пункти, хоча останній поєдинок із «Зіркою» (в Першій лізі) виграли — 3:0.

Відсторонення: немає — немає.

ВЕРЕС — ВОРСКЛА

Базуючись на турнірній таблиці, саме це — ключовий матч суботи, бо зустрінуться п’ятий і третій колективи Чемпіонату. Колективи різні — в багатьох аспектах: і за роботою на ринку трансферів, і за стилем. Щодо останнього моменту: іграми проти «Шахтаря» та «Карпат» «Верес» показав прихильність атакувальному стилю, котрий не притаманний «Ворсклі». Яка модель дасть результат 16 вересня?

Відсторонення: немає — Скляр.

ЗОРЯ — КАРПАТИ

Минулого туру луганці та львів’яни на двох пропустили дев’ять м’ячів — і що можна очікувати від їхнього очного поєдинку? Поза сумнівом, реабілітації — в результаті та грі. Набравши вісім і шість балів у Чемпіонаті, «Зоря» та «Карпати» не можуть бути задоволені виступами в сезоні, тому перемога в недільній зустрічі має для обох клубів виняткову ціну. Є підозра, що гра буде результативна.

Відсторонення: немає — немає.

ОЛІМПІК — ДИНАМО

У семи поєдинках Чемпіонату кияни пропустили два голи, донеччани — три: саме ці команди — поки «найсухіші» в сезоні. При цьому «Динамо» забило 18 м’ячів, а «Олімпік» — утричі менше. Що дають змогу передбачити такі цифри? Обережну, тактично вивірену з обох боків гру, в якій буде небагато голів і де висока ймовірність нічиєї. На користь господарів — єврокубкова втома гостей.

Відсторонення: немає — Сидорчук.

ЧОРНОМОРЕЦЬ — ШАХТАР

Здобувши в сьомому турі найпершу перемогу в сезоні, одесити підняли настрій собі й уболівальникам. Оптимізму останнім додає те, що новий наставник «моряків» зумів у стислий термін перебудувати команду гру, котра у Кропивницькому виглядала цілком симпатично. Тепер для Дулуба — тест №2 у вигляді чемпіона, котрий цього сезону, вочевидь, хоче побити рекорд за кількістю вольових перемог.

Відсторонення: немає — немає.