Новини
14ВЕР
ДИНАМО — СКЕНДЕРБЕУ — 3:1

Кияни перемагають, полоскотавши нерви прихильникам

Багато в чому унікальний, навіть дивовижний матч ми побачили сьогодні на НСК.

Іще напередодні фахівці, які бачили матчі «Скендербеу», зазначали, що в УПЛ ця команда боролась би за виживання. Взагалі клас і перевагу киян за всіма статтями не заперечував ніхто — навіть албанці. Єдина обставина, котра могла перешкодити нашим виграти, — самовпевненість, недостатнє налаштування. Розвиток подій у першому таймі показав, що побоювання мали під собою підґрунтя.

Отже, володіючи гігантською перевагою у володінні м’ячем, створивши п’ять-шість голевих епізодів, «Динамо» йшло на перервою, «горячи» — 0:1. Сталося найгірше: киянам була притаманна вражаюча розхлябаність дій, а переконаність у своїй вищості призводила до того, що навіть наші опорники йшли вперед, залишаючи супернику величезні вільні зони.

Очевидно, в перерві Хацкевич влаштував підопічним добрячий наганяй, провів оперативну заміну, тому на другу 45-хвилинку динамівці постали в зовсім іншому ігровому вигляді.

Діючи швидко, азартно, в міру агресивно, кияни блискавично зрівняли рахунок і вийшли вперед. Далі, як мовиться, справа техніки. Цього разу «техніки» вистачило на рахунок 3:1, який, здається, задовольнив усіх: нас і навіть симпатичну команду з маленької країни.