Новини
11ВЕР
Михайло Сергійчук: Спробую стати найкращим бомбардиром сезону!

Нападник «Вереса» — про переможні 6:1, а також про особисті та команді цілі на Чемпіонат УПЛ

— Михайле, не минуло й доби від «львівської феєрії» — які відчуття?

— Всі дуже раді! Всі задоволені не лише таким результатом, а й показаною грою. Насправді на стадіоні «Україна» видалася складна для нас гра — то тільки глядачам здалося, що було просто. Тільки ми знаємо, чого коштували ці три очки.

— Перед грою в інтерв’ю для сайта УПЛ Юрій Вірт сказав: «Зустріч буде відкритою». Втім, здається, навіть він сам не чекав, що настільки…

— Я думаю, тренер мав на увазі ось що: «Карпати» виступали в рідному місті, котре й для нас не чуже, причому раніше львів’яни нікого не відпускали просто так на своєму полі. Цього разу вийшло інакше.

— Після того, як рахунок став 6:0, футболісти «Вереса», здалося, пожаліли суперника…

— Не було нічого подібного. Просто на той момент уже стало зрозуміло, що ми виграємо, до фінального свистка залишалося кілька хвилин, от і виникла тимчасова розконцентрація.

— Збоку склалося враження, що головна причина успіху рівнян — виграна силова боротьба.

— «Карпати» мають свій стиль гри й виконували відповідну установку на поєдинок. У нас — свої стиль та установка. Одним із елементів плану на матч був намір вигравати силові єдиноборства. Це нам, вважаю, вдалося.

— Наскільки легше стало Вашій команді після заміни Артема Федецького?

— На мою думку, йому, а також Ігорю Худобяку й Олегові Голодюку, як ветеранам «Карпат», як футболістам, які пам’ятають команду семи-восьмирічної давнини, сьогодні найскладніше.

— Зробивши в неділю «дубль», Ви наблизилися до тих, хто забив найбільше м’ячів…

— …Замислювався над цим, замислювався! Спробую стати найкращим бомбардиром сезону!

— Наступний матч рівняни проведуть проти третьої команди Чемпіонату, котра втекла від «Вереса» на п’ять очок.

— Маємо стабільну, прораховану програму підготовки, котра не змінюється залежно від опонента. Полтавці — не виняток. Наше завдання буде незмінним — виграти.

— Запитання, пов’язане з попереднім: як щодо виходу в єврокубки наступного літа?

— Перед командою є завдання — перша шістка ІІ етапу Чемпіонату. На нього й орієнтуємось. А от після завершення сезону порахуємо очки. Звісно, і я, і всі мої партнери хочуть зіграти на міжнародному рівні…