Новини
10ВЕР
ДИНАМО — ОЛЕКСАНДРІЯ — 3:0

«Чи є життя після Ярмоленка?»

Саме запитання, винесене у підзаголовок, було ключовим для прихильників столичної команди: перший матч без капітана, та ще й проти такого серйозного суперника, очікувався з помітним хвилюванням. По фінальному рахунку дехто зробить висновок, що відповідь на запитання є ствердною й хвилюватися було нічого. Втім, розвиток подій у зустрічі, особливо в першому таймі, викликав чимало запитань.

Адже впродовж стартової 45-хвилинки гості ні в чому не поступалися господарям. Навіть мали момент — опісля єдиної за гру помилки Коваля. Натомість киянам явно бракувало мобільності плюс… уміння реалізовувати свої нагоди: епізод, коли Гонсалес не влучив у порожні ворота з метра, увійде в аннали «очевидного — неймовірного».

Хтозна чому, проте по перерві, щойно вперше пропустивши, підопічні Шарана фактично припинили опір, а хлопці Хацкевича, особливо Циганков, який якраз і діяв на «місці Ярмоленка», методичними діями довели справу до великого рахунку (а міг він бути ще більшим).

…Двома головними підсумками матчу можна назвати такі…

Перший: заміна Ярмоленку є, але не в теперішньому часі. Другий: «Олександрію» чекає вкрай складний сезон, зумовлений тим, що команд вийшла на графік «багатостороннього руху» — чергуючи виступи на внутрішньому та міжнародному рівнях, і це, з незвички, поки «вилізає боком» у вигляді втрачених очок. Дуже багатьох втрачених очок.