Новини
01ВЕР
Зірки УПЛ: Олександр Ткаченко

Той, хто вхопився за шанс

У цій рубриці читач зможе ознайомлюватися зі стислими характеристиками футболістів, які виступають у Чемпіонаті Української Прем’єр-Ліги та з найкращого боку проявили себе в останньому календарному турі. Відповідні характеристики даватимуть професіонали своєї справи — колишні гравці й нинішні тренери, завдання котрих — робити необхідні акценти.

Голкіпера «Ворскли» характеризує експерт Валерій Городов:

Характеристика. Футболіст, який скористався наданим шансом і став основним у клубі. Сьогодні це один із найсильніших воротарів Чемпіонату УПЛ. У перших матчах він виступав більше на емоціях, але з якогось моменту цього замало — треба показувати якість. Як з’ясувалось, із якістю в Олександра все добре.

«Плюси» в грі. Краще почати з нефутбольного аспекту — Ткаченко морально стійкий. Також має хорошу реакцію. Непогано керує захисниками.

«Мінуси» в грі. Насамперед відсутність досвіду. Ще йому треба підтягти дії на виходах і гру ногами.

Перспективи. В житті кожної людини, кожного футболіста виникає ситуація, коли з’являється шанс, за який треба вміти вхопитися. Видно, що Олександр зробив це, отже, є перспектива, що він виросте в класного голкіпера. Зараз багато говорять, мовляв, що було б, якби у матчі з «Динамо» не травмувався основний воротар полтавців; я вважаю, шанс у Ткаченка виник би в будь-якому випадку.