Новини
28СЕР
Огляд матчів 7-го туру Чемпіонату U-21

У цьому турі було відразу три інтриги

Чи приїде «Динамо» до Маріуполя, чи зазіхне хтось окрім нього на лідерство «Шахтаря і чи здобуде хтось із пари аутсайдерів першу перемогу. На всі запитання відповіді виявилися негативними.

«ОЛІМПІК» — «КАРПАТИ» — 0:2 (протокол матчу)

Не дуже переконливо розпочав новий чемпіонат бронзовий призер минулої першості. У двох попередніх турах львів’яни двічі зіграли внічию, і ось нарешті виграли.

«Перший тайм мені зовсім не сподобався, а по перерві пристойніше зіграли, — зазначив керманич «Карпат» Олександр Чижевський. — Ми вже забили два голи, і ще могли, і пенальті не реалізували».

«СТАЛЬ» — «ЗІРКА» — 2:2 (протокол матчу)

Більш слушної нагоди здобути першу перемогу в нинішньому чемпіонаті обом командам годі було й шукати. Сусіди по таблиці зійшлися віч-на-віч на «Ювілейному» у Бучі, і так і не змогли з’ясувати, хто ж із них сильніший. При цьому господарі врятувалися лише на третій компенсованій хвилині, а на 63-й гості не реалізували пенальті.

«Маріуполь» — «Динамо»

Замість молодих киян численним глядачам на «Західному» було запропоновано зірок із ветеранської збірної України.

«ОЛЕКСАНДРІЯ» — «ВОРСКЛА» — 1:1 (протокол матчу)

За відсутності «Динамо» полтавчани могли продовжити більш щільне переслідування «Шахтаря», та не змогли виграти в Олександрії. Більше того, саме господарі довго вели в рахунку, й пропустили лише на 71-й, коли 19-річний син відомого футболіста Сергій Косовський майстерно виконав штрафний. «Олександрія» (разом із «Шахтарем») залишається без поразок.

«ЗОРЯ» — «ЧОРНОМОРЕЦЬ» — 1:0 (протокол матчу)

Відразу кілька прикметних подій відбулося в даному поєдинку. Нарешті перший матч після затяжного лікування травми провів досвідчений захисник «Зорі» Микита Каменюка (цього разу він також приміряв капітанську пов’язку), вперше вилучення отримав новачок луганців Євген Чеберко, дебютний гол за них провів Владислав Кочергін.

«ВЕРЕС» — «ШАХТАР» — 0:4 (протокол матчу)

Форвард гірників Юрій Глущук позмагався з одноклубником — атакувальним хавбеком Гіоргі Арабідзе — у влучності. Між партнерами зафіксована нічия (обидва забили по два голи), найбільше постраждали воротарі рівнян Когут та Фастов. А Глущук тим часом очолив бомбардирські перегони — шість м’ячів у семи матчах.

Інформаційний партнер Чемпіонату U-21 — проект Золотий Талант (www.goldtalant.com.ua)