Новини
28СЕР
Огляд матчів 4-го туру Чемпіонату U-19

Матчі збірної U-18 та не приїзд «Динамо» на гру в Маріуполь внесли певний розлад у таблицю юніорської першості

Відразу чотири команди очолюють її, бо набрали по 9 очок. При цьому «Карпати» провели лише три матчі, а є ж іще динамівці, у яких лише 2 поєдинки. Цей тур вони із львів’янами пропускали з поважної нагоди: делегували занадто багато футболістів на турнір Вацлава Єжека.

«ЗІРКА» — «МАРІУПОЛЬ» — 0:4 (протокол матчу)

Разом із «Динамо» та «Карпатами» новачок чемпіонату з берегів Азовського моря ще не програв жодного матчу. Звітна перемога далася маріупольцям легко, по два голи в кожному таймі, а ось гра викликала певні нарікання у їхнього старшого тренера Геннадія Орбу. За його словами, в деяких моментах підопічним не вистачало відповідальності.

«СКАЛА» — «ШАХТАР» — 1:2 (протокол матчу)

За кілька днів до матчу команда із Стрия залишилася без наставника, у добровільну відставку пішов досвідчений Олег Лутков. Все вказувало на те, що гості легко здобудуть три очка, і вони й справді в середині першого тайму повели у рахунку. Та хлопці Анатолія Петрика дуже не хотіли псувати дебют новому керманичу й зрівняли «у роздягальню» — на 45+1. Утім, на 73-й хвилині гірники зусиллями Кузьменка все ж взяли три очка.

«СТАЛЬ» — «ЗОРЯ» — 0:2 (протокол матчу)

Луганські юніори мали змогу не відстати від гірників, і вони таки перемогли кам’янських однолітків. При цьому у другому турі поспіль «Зоря» не пропускає. Дублем відзначився 17-ручний півзахисник Даниїл Алефіренко.

«ВОРСКЛА» — «ОЛЕКСАНДРІЯ» — 0:1 (протокол матчу)

Його тезка й колега по амплуа на рік старший Даніїл Боженар приніс перемогу олександрійцям у вкрай важкому поєдинку на «Лтаві». Наприкінці матчу полтавці влучили у стійку, за що поплатилися на другій компенсованій хвилині: хавбек гостей внаслідок індивідуальних дій обіграв воротаря і в падінні відправив м’яча до сітки.

«ОЛІМПІК» — «ЧОРНОМОРЕЦЬ» — 1:0 (протокол матчу)

У двобої сусідів по таблиці сильнішим виявилися донецькі футболісти, утім, втекли вони недалеко. Зараз «Олімпік» йде шостим, одесити залишилися восьмими.

Інформаційний партнер Чемпіонату U-19 — проект Золотий Талант (www.goldtalant.com.ua)