Новини
27СЕР
ОЛЕКСАНДРІЯ — ВОРСКЛА — 0:1, ЗОРЯ — ЧОРНОМОРЕЦЬ — 5:0

Матчі, які почалися в один час, були діаметрально різними

Центральним, поза сумнівом, була гра в Олександрії, й вона виправдала очікування. Це якщо не брати до уваги стартові 25 хвилин, коли як господарі, так і гості надто довго «розкачувалися»; було видно: «Олександрія» досі відходить від драми з БАТЕ, а «Ворскла» традиційно обрала суперраціональну тактику.

Після того, як Ребенок (один із героїв сезону) відкрив рахунок, зустріч явно пожвавішала, а по перерві взагалі стала захопливою. Причому ми були свідками чергового парадоксу: полтавці втретє поспіль перемогли 1:0, утім, назвати їхній виграш справедливим не можна, бо господарі поля створили просто колосальну кількість нагоди забити. В якійсь мірі повторився сценарій поєдинку «Ворскли» з «Динамо», коли киянам фатально не щастило, а полтавці вийшли сухими з води.

Що ж, є давня закономірність: якщо тобі суджено — буде щастити в усьому. Є підозра, що бронзові перспективи клубу з Полтави набувають чіткіших обрисів…

Із другого боку, не забуває про смак благородного металу й «Зоря», котра сьогодні, як мовиться, прокинулась. Імовірно, найголовнішим є те, що в діях луганців знову почала проглядати взаємодія, тобто новий склад помалу притирається.

Що ж до «Чорноморця»… Справді, дебют у Грановського вийшов таким, що залишається тільки поспівчувати. Причому, що дивно, найбільше в одеситів помилявся захист — колишній їхній «козир», а серед футболістів засмучували досвідчені (наприклад, Ковалець).

Сподіваємося, «Чорноморець» витримає це випробування. Для них іще далеко не все втрачено.