Новини
25СЕР
Зірки УПЛ: Олег Гусєв

У цій рубриці читач зможе ознайомлюватися зі стислими характеристиками футболістів, які виступають у Чемпіонаті Української Прем’єр-Ліги та з найкращого боку проявили себе в останньому календарному турі. Відповідні характеристики даватимуть професіонали своєї справи — колишні гравці й нинішні тренери, завдання котрих — робити необхідні акценти.

Півзахисника «Динамо» характеризує експерт Ігор Яворський:

Характеристика. Легенда футболу України періоду Незалежності, один із найкращих вітчизняних гравців за два останні десятиліття. Півроку не виступав, сьогодні, отримавши другий шанс у вже фактично рідному клубі, намагається відновити реноме й допомогти киянам.

«Плюси» в грі. Швидкість, мислення, бачення поля. Удар із обох ніг. Має лідерські якості, котрі з часом не зникли. Багато, як для півзахисника, забиває, тобто володіє голевим чуттям. Спокійно реалізовує 11-метрові.

«Мінуси» в грі. Головний, звичайно, «фізика», неспроможність витримати всі 90 хвилин на полі. Крім того, завжди давалися взнаки слабке вміння діяти на «другому поверсі» та відпрацьовування в обороні.

Перспективи. Білоруський тренер «Динамо» будує нову команду, базовану на молодих гравців, вихованих у клубі, тому повернення Гусєва багатьох здивувало. Вочевидь, то зроблено з психологічних міркувань: Олега вирішили підтримати плюс поклали на нього функцію слідкування за нормальною атмосферою в роздягальні. Хоча, хтозна: можливо, він іще здивує нас у ігровому плані.