Новини
13СЕР
ОЛІМПІК — ЧОРНОМОРЕЦЬ — 1:0

Підопічні Санжара закріплюються на третьому місці

Навесні цього року, на ІІ етапі Чемпіонату-2016/17, підопічні Санжара та Бабича подарували дуже ефектний поєдинок, який став справжньою окрасою всього сезону. Чогось подібного ми очікували й цього разу, очікування справдилися, втім, частково: за наслідком обережного в усіх планах першого тайму прийшов чудовий другий.

До перерви як господарі поля, так і гості взяли на озброєння тактику виснажування опонента. Ні ті, ні ті не поспішали, не особливо рвалися вперед, що, врешті-решт, вилилось у не надто привабливе для глядача видовище: більшу частину часу м’яч тримався в середині поля, причому футболісти обох колективів допускали непомірно високий брак.

Тоді не полишало відчуття, що по перерві все різко зміниться. Так і вийшло!

Старт другої 45-хвилинки вийшов, без перебільшення, реактивним. Швидкості зросли, чому найперше сприяли дії «Олімпіка»: було видно, що підопічні Санжара хочуть забити, тепер вони стрімко переходили середину поля, вміло грали в один доторк. Тому не дивно, що за якихось кілька хвилин після поновлення матчу донеччани організували вражаюче красиву комбінацію, котру в один доторк завершив Моха — справжній лідер команди в поточному сезоні.

По тому швидкості не знизилися, причому з обох боків. «Чорноморець», зрозуміло, прагнув відігратися. При цьому й «Олімпік» не закривався, надалі атакував, а найкращими в його складі були той же Моха та Поступаленко.

У «Чорноморця» більше за всі старався Хобленко, проте його активності вистачило на кілька по-справжньому небезпечних атак, які не завершилися чимось матеріальним.

1:0 — і «Олімпік» закріплюється на третьому щаблі турнірної таблиці.