Новини
11СЕР
ДИНАМО — ЗІРКА — 3:0

Тур №5 відкрив матч різних таймів

…І хто би міг передбачити такий рахунок після першої 45-хвилинки…

Ймовірно, перший тайм у матчі із «Зіркою» був найгіршим у виконанні «Динамо» цього сезону. Ймовірно, перший тайм у матчі з «Динамо»… не був найкращим у виконанні «Зірки» цього сезону.

Справа в тому, що господарі поля «не хотіли» нагнітати обстановку, а гості — «не могли». Підопічні Хацкевича, вирішивши діяти «на нейтральній передачі», тобто економлячи сили, доволі ліниво йшли в атаку й майже не підтримували один одного в наступальних діях. Хлопці Монарьова, комфортно почуваючись у таких умовах, фактично не йшли вперед і не помилялися біля своїх воріт.

У другому таймі все кардинально змінилось, і пояснення — «чому?» — хай дають фахівці. При тому, що «Динамо» ризикнуло: Хацкевич залишив на полі одного центрального захисника, випустив атакувального хава Гармаша, й це спрацювало, причому на диво швидко й на диво ефективно.

Кияни в рази збільшили швидкості й відкрили рахунок (Мбокані з подачі Гармаш), після чого гості, які мали дуже симпатичний вигляд до перерви, наче зневірились у своїх силах. Столичні ж скористалися цим, не реалізували кілька моментів, відтак двічі забили (дубль Ярмоленка).

Найреальніший момент провести гол кропивничани створили вже за рахунку 3:0, однак Есеола, перекладаючи м’яч під праву ногу, перемудрив.