Новини
11СЕР
Анонс 5 туру Чемпіонату УПЛ

Уперше в сезоні ігровий тур розбито на три дні

ДИНАМО — ЗІРКА

У п’ятницю п’ятий раунд сезону відкриє зустріч команд, яким, скажімо так, треба покращувати собі настрій. Із одного боку, «Динамо», котре вже у двох поспіль офіційних поєдинках (разом із Лігою чемпіонів УЄФА) не перемагає. З другого — «Зірка», котра навряд чи може занести собі в актив старт поточного чемпіонату. Крім того, свіжі в пам’яті весняні 2:0 у Кропивницькому.

Відсторонення: немає — Качараба.

СТАЛЬ — ВОРСКЛА

Минулого туру «Сталь» провела гол у чужі ворота, «Ворсклі» так не пощастило, проте в підсумку ці колективи отримали загалом протилежні наслідки матчів. Підопічні Мелікяна поступилися «Карпатам», ведучи в рахунку, натомість команда Сачка, не забивши «Динамо» й не давши забити у свої ворота, здобула цілком хороший рахунок у вкрай виснажливій зустрічі з лідером Чемпіонату.

Відсторонення: немає — немає.

ВЕРЕС — ЗОРЯ

Хто би міг подумати напередодні сезону, що дебютний поєдинок цих команд сприйматиметься під таким ракурсом! Дебютант «Верес» — у лідируючій групі, бронзовий призер попереднього Чемпіонату «Зоря» з двома очками — на передостанньому місці. Тур №4 рівненці й луганці завершили з різницею в два м’ячі: перші з таким рахунком виграли, другі поступилися. Отже…

Відсторонення: немає — немає.

ОЛЕКСАНДРІЯ — ШАХТАР

Дивлячись на турнірну таблицю попереднього Чемпіонату, можна вирішити, що саме це — головний поєдинок туру. Втім, тепер команда Шарана, маючи солідний добір футболістів, пробуксовує — жодної перемоги в чотирьох турах. Утім, це матч учасників єврокубків, які поки мають різний функціональний вигляд — легкий «Шахтар» і «Олександрія», котра виступає на тлі великих навантажень.

Відсторонення: Чорній — немає.

МАРІУПОЛЬ — КАРПАТИ

1:3, 3:1 — на минулих вихідних підопічні Севідова й Наварро показали дзеркальні результати. З другого боку, таким же різним був виступ команд у першому-третьому турах: «Маріуполь», здавалося, освоївся в УПЛ, «Карпати» лише звикали до вимог нового наставника. Напевно можна спрогнозувати «боротьбу протилежностей» — колективів із різними підходами до тактики та побудови гри.

Відсторонення: немає — Голодюк.

ОЛІМПІК — ЧОРНОМОРЕЦЬ

Клуб із Донецька вже звикся з реноме постачальника приємних сюрпризів. Так було в попередньому Чемпіонаті, так є в поточному: тепер «Олімпік» третій у таблиці з двохочковим відривом до вершини. Натомість у «Чорноморця» традиційно складний старт, тому поки підопічні Бабича останні. Навесні команди подарували один із найкращих поєдинків сезону. Зараз очікуємо чогось схожого.

Відсторонення: немає — Третьяков.