Новини
17ЛИП
Коли все з приставкою «супер»

Понад чотири місяці підготовки до Суперкубка Фокстрот увінчалися однією з найпам’ятніших футбольних подій року

Аншлаг на трибунах одеського стадіону, всі, до останнього, продані квитки, чудове шоу – як під час матчу, так і до нього, збільшений призовий фонд командам-учасницям, безліч подій і заходів, які супроводжували футбол… Усе це – про Суперкубок Фокстрот 2017 року: до матчу та всіх подій, із них пов’язаних, Українська Прем’єр-Ліга готувалася понад чотири місяці.

Такий ґрунтовний підхід до організації матчу спричинило розуміння сутності сучасного професійного спорту, розуміння, яке намагається пояснити всім Президент УПЛ. Володимир Генінсон не втомлюється повторювати: великий футбол – уже давно не просто спортивна гра, це шоу, що зачіпає соціальні проекти, маркетингові тренди, тенденції розвитку цифрових технологій тощо. Якраз керуючись цим, УПЛ «розширила» власне футбольний матч до рівня потужного заходу, який включив міжнародний Форум із обміну футбольним досвідом, концерти, шоу-програми, легкоатлетичний пробіг, прогресивну форму продажу квитків, таргетовану рекламу й багато іншого.

Всього цього ми би не зуміли досягти без допомоги наших друзів і партнерів – обласної та міської влади Одеси, клубу та стадіону «Чорноморець», амбасадорів Ярмака й Артема Гагаріна, компанії АБ-Креатив та інших. Висловлюємо всім найщирішу вдячність! Знаємо: від усього, що відбувалося в чудовому чорноморському місті впродовж безмаль тижня, ви, як і ми, отримали емоційний драйв, безцінний досвід і зігріваюче душу розуміння, що в українському спорті реально втілювати в життя найамбіційніші проекти будь-якого масштабу!

До зустрічі наступного року!