Новини
16ЛИП
МАРІУПОЛЬ — ВЕРЕС — 0:0, КАРПАТИ — ЗІРКА — 1:1

У двох стартових матчах сезону — нічиї

Офіційно стартова зустріччю Чемпіонату УПЛ-2017/18 пройшла в Маріуполі. Напередодні неї наша прес-служба зробила інтерв’ю з представниками обох команд, де ми, поміж іншого, запитували, що краще: акуратний добір виконавців, переважно вікових, «лазерна селекція» (шлях «Маріуполя») чи значні кадрові зміни, трансформація ледь не половини складу, велика кількість молоді (шлях «Вереса»)? Реальністю не дасть остаточної відповіді на це запитання…

Справді, господарі поля були ближчі до перемоги, особливо в другому таймі, проте сказати, що гості не заслужили нічиєї — суть піти проти істини. Підопічні Севидова не перемогли через деяку пасивність до перерви, а хлопці Вірта заслужили ігровий бал завдяки старанню та вмінню зібратись у непростих умовах.

Паралельно цьому матчу відбувався другий — у Львові, де ми теж стали свідками дебюту — тренерського. Іспанець Наварро представляв себе новій публіці, намагаючись запам’ятатися перемогою. Втім, попри запевняння гравців «Карпат» у інтерв’ю для нашої прес-служби, «Зірка» для них — таки незручна команда.

Попри анонсовану іспанську тактику, «зелено-білі» вирішили не переборщувати з довгим триманням м’яча й швидко відкрили рахунок. Утім, наставник кропивничан знову довів, що його підопічні вміють додавати в ходу матчу, тож іще до перерви гості зрівняли рахунок. У після 15-хвилинного відпочинку «червоно-жовті» доволі спокійно грали «по результату» й своєрідно довели — у футболі все ж наявні закономірності.