Новини
15ЛИП
Анонс 1 туру Чемпіонату УПЛ

Під знаком Суперкубка

КАРПАТИ — ЗІРКА

Минулого сезону львів’яни та кропивничани подарували два супермачі, які завершилися перемогами других із однаковим рахунком 3:2. Причому «Зірка» змогла взяти гору як удома, так і на виїзді. Сьогодні «Карпати» очолює інший тренер — іспанець Наварро, для котрого недільна зустріч — прем’єра на новому робочому місці. Таким чином прогнозувати результат — майже нереально.

Відсторонення: немає — немає.

МАРІУПОЛЬ — ВЕРЕС

Волею календаря два клуби-«поверненці» елітного дивізіону своєрідним чином «згадають недавнє минуле», зустрівшись у першому турі Чемпіонату УПЛ. Зрозуміло, що й тут передбачити рахунок і хід подій складно: влітку «Маріуполь» провів т.зв. «точкову» селекцію, добре підсилившись досвідченими виконавцями, натомість склад «Вереса» відчутно змінився. Що візьме гору — покаже неділя.

Відсторонення: немає — немає.

ЗОРЯ — СТАЛЬ

Хоч як парадоксально, та влітку обидва колективи провели в дечому схожу трансферну кампанію — в тому розумінні, що й луганці, й кам’янчани зазнали великих кадрових змін. Із тією різницею, що «Зоря», віддаючи деяких лідерів, запросила на їхнє місце цікаву заміну, натомість «Сталь», судячи з усього, цілий наступний сезон складатиметься з молодих та юних виконавців свого дубля.

Відсторонення: немає — немає.

ОЛЕКСАНДРІЯ — ОЛІМПІК

Останній матч недільної програми туру стане своєрідним її піком: усе-таки зустрінуться четверта й п’ята команди попереднього сезону, учасники єврокубків поточного розіграшу. У Чемпіонаті-2016/17 «Олімпік» доволі несподівано опинився вище «Олександрії» у таблиці, тому тепер підопічні Шарана можуть своєрідно взяти реванш. Тим паче вони зберегли всю основу — на противагу донеччанам.

Відсторонення: немає — немає.

ВОРСКЛА — ШАХТАР

Через Суперкубок України, який відбудеться в суботу, його учасники зіграють на два дні пізніше решти команд Чемпіонату. Обидві зустрічі вівторкової частини туру розпочнуться о 19.00, а офіційно перша (за жеребом) відбудеться в Полтаві. Й це один із найцікавіших матчів усього першого кола: річ у тім, що «Ворскла» влітку дуже солідно підсилилась і, здається, має серйозні види на медалі.

Відсторонення: немає — немає.

ДИНАМО — ЧОРНОМОРЕЦЬ

І тут теж поєдинок із категорії «неможливо пропустити». З одного боку, «Чорноморець», який влітку втратив деяких виконавців основи, але залишився серйозною бойовою одиницею. З другого, «Динамо», де новий тренер, нова тактична схема плюс деякі відносно нові футболісти. На цей матч так само накладе відбито суперкубкова субота — як у фізичному плані, так і в психологічному.

Відсторонення: Мораєс — немає.